Koldtbord – Plukk & Miks

Ønsker du å sette sammen koldtbord selv, krysser du av nedenfor:
PLUKK OG MIKS – Minimum 10 pers
Kokt egg på salatseng m/reker 33 ,-
Rekecabarét m/basilikummajones 34 ,-
Helkokt ørret m/reker og majones 41 ,-
Hel varmrøkt ørret (minimum 15 pers.) 42 ,-
Basilikumbakt ørretfilet med skalldyr og dill 42 ,-
Speket laks m/eggesalat 42 ,-
Gravet laks m/sennepsaus 44 ,-
Røkt laks m/eggerøre 47 ,-
Speket laks m/eggesalat 43 ,-
Gravet laks m/sennepsaus 43 ,-
Skalldyranretning m/majones og sitron 67 ,-
(blåskjell, reker, krepsehaler, krabbe, minimun 15 pers.)
Svinestek m/svisker og epler 34 ,-
Røkt bogskinke m/friske tomater og basilikum 34 ,-
Viltterrin m/sprøstekt bacon og champignon 40 ,-
Grillet kylling m/bakt paprika 41 ,-
Roastbeef m/syltet rødløk 45 ,-
Kalkunbryst m/friske frukter 47 ,-
Spekematanretning 64 ,-
(speskinke, fenalår, morrpølse, stabburpølse,
rømme, eggerøre, (min 15 pers)
Oksekarbonader m/stekt løk 45 ,-
Brød loff og smør 18 ,-
Hjemmelaget focaccia og aioli 20 ,-
SALATER
Hjemmelaget potetsalat 21 ,-
Hjemmelaget waldorfsalat 24 ,-
Fransk potetsalat 21 ,-
GRØNNE SALATER
Blandet salat m/dressing 24 ,-
Tomatsalat 24 ,-
Pastasalat med soltørket tomat og spekeskinke 24 ,-
Bønnesalat 24 ,-